Стандард

Злетовица

ЕКОНОМИЈА

Битиќи и Хоџа во посета на ХС Злетовица: Хидросистемот е значаен ресурс и работиме посветено за да ги оствари сите потенцијални функции

“Владата на Република Северна Македонија континуирано работи на подобрување на условите за живот на граѓаните во целата земја, врвен приоритет ни е да го поттикнеме...