СТАНДАРД life
БИЗЛАЈФ

10 знаци кои покажуваат СТРАСTНА ЖЕНА – и во бизнисот, и во животот

Гласна е, дури и кога молчи.

Лесно ќе препознаете страстна жена, а овие знаци дефинитивно ја „издаваат“:

1. Сè прави со посебен жар и ентузијазам (без разлика дали е готвење или обична прошетка со пријателите).

2. Многу се смее (не ги крие своите искрени емоции).

3. Таа знае да биде благодарна (не зема ништо здраво за готово).

4. Таа знае како да се бори (не се крие од проблемите, но се справува со нив).

5. Секогаш знае што сака и тоа многу лесно го постигнува затоа што има јасна цел во главата.

6. Гласна е дури и кога молчи (кога е лута, сите знаат зошто е лута).

7. Сака да ризикува (живее за авантури и предизвици).

8. Копнее за авантури (патувања, скокови со падобран, искачување на високи врвови…)

9. Постојано се менува (сака да се подобрува и да работи на себе).

10. Не се плаши од емоции (ќе објасни точно како се чувствува и што ја мачи. Ништо не крие, бидејќи знае дека не е здраво да ги крие своите емоции).

Поврзани вести

Зошто Меси испрати три потпишани дресови до кинески „Синовак“?

Влатко Зорба

Лондон: Највисока стапка на смртност, како последица на пандемијата, забележана кај возачите на автобуси

Влатко Зорба

Невообичаен гест: Хрватски претприемач изгради станови за своите работници

Влатко Зорба