Стандард
ЕКОНОМИЈА

„Дрисла“ ќе добие над 630 илјади евра за чистење на медицински отпад од Клинички

Јавно претпријатие за депонирање на комунален отпад ДРИСЛА Скопје го доби тендерот тежок 38,808,000 денари или 631,024 евра за „Собирање,транспорт, складирање и третман на медицински отпад“ од Јавната установа од областа на здравството за потребите на јавните здравствени установи универзитетски клиники, завод и ургентен центар – Скопје.

За тендерот е добиена една понуда од 36.960.000,00 денари.

Поврзани вести

Котација на државни обврзници

Влатко Зорба

Директорот на Секретаријатот на ЕЗ го истакна напредокот на Северна Македонија во енергетскиот сектор

Влатко Зорба

Туристичките агенции повторно упатија апел за помош од државата

error: Превземањето на содржина без дозвола од авторот е дело казниво со закон!!!