СТАНДАРД life
КОМПАНИИ

Што треба да знаете кога аплицирате за кредит? (ВИДЕО)

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа “Со Народната банка во светот на финансиите”, којшто се изработува со поддршка од Европскиот фонд за Југоисточна Европа (ЕФСЕ).

Серијалот едукативни анимирани видеа “Со Народната банка во светот на финансиите” е предвидено да содржи девет видеа и во нив се обработуваат актуелни теми од доменот на финансиите коишто ги засегаат сите граѓани како активни субјекти во финансиските текови.

Поврзани вести

5Г технологија носи иновации какви што досега немаме видено

msp-admin

Казна од 282.000 долари за Фејсбук во Турција

msp-admin

Како да се МОТИВИРААТ вработените во време на криза?

Влатко Зорба