СТАНДАРД life
МК Сцена

Дарио & Миг 21 во живо пред скопјани !

Една од најголемите македонски поп легенди, пејачот кој ги опеа и радоста и тагата залеани со „Дупла вотка“ и со „Ракија“, после двата успешни концерти во Македонската филхармонија, Дарио & Миг 21 за првпат во живо во ноќен клуб!

Оваа сабота во ноќниот клуб PURE – Дарио & Миг 21  ќе настапат во полн состав ги изведат безвременските хитови како „Дупла вотка“, „Косоока“, „Викни ме на чај“, „Старо купувам“, „Дај да заспијам“, „Зборови погрешни“, „Ладна како камен“, „Не ми е страв“, “Какви се ова времиња“….и  најновиот „Ракија“.

Цената на билетите се 300 денари и истите се набавуваат на самата врата од ноќниот клуб.

Дарио оваа година направи успешен come back на сцената, на која опстои повеќе од 40 години, со двата успешни концерти во февруари оваа година.

Поврзани вести

Нино Леви стана пензионер

Radmila Tasevska

Концерт посветен на Тоше Проески во Крушево

Radmila Tasevska

Skopje Tattoo Show 2023: Славење на уметноста, културата и самоизразувањето преку мастило

Urednik