СТАНДАРД life

17+1

АНАЛИЗИ

Кинеската тактика на „подели па владеј“ во ЦИЕ се соочува со проблеми

Влатко Зорба
Кинеската тактика на „подели па владеј“ во Централна и Источна Европа се соочува со проблеми. Платформата 17 + 1, формирана од Пекинг во 2012 година...