СТАНДАРД life

Богдановиќ

ЕКОНОМИЈА

Богдановиќ: Со новите ДУП-ови во Центар зачувани се над 13.000 метри квадратни парковско зеленило

Влатко Зорба
На продолжението на 59-тата седница. советниците од Совветот на Општина Центар гласаа за донесувањето на Деталниот урбанистички план Градска четврт Ц 04 – Дом на...
ЕКОНОМИЈА

Советот на Општина Центар ќе го субвенционира ЈП „ПОЦ“ за заедничкиот проект „И отпадот има вредност!“

Влатко Зорба
На последната 59-та седница на Советот на Општина Центар донесе Одлука за субвенционирање на ЈП „ПОЦ“ за заедничкиот проект „И отпадот има вредност!“. Со дополнителни...