Таг : дијаспора

Политика

ДИК: Гласање во дијаспората само ако се пријават над 6.700 избирачи

Влатко Зорба
Гласање во дијаспората за предвремените парламентарни избори ќе може да се спроведе доколку за тоа се пријават најмалку 6.700 наши гласачи. -Ова е законски миннимум...