СТАНДАРД life

димитриеска кочоска

КОМПАНИИ

Димитриеска-Кочоска: Не ни е потребно зголемување на акциза која ќе ја продлабочи сиромаштијата

msp-admin
Дополнителниот заменик министер за финансии, Гордана Димитриеска Кочоска на својот Фејсбук профил сподели дека во овие тешки моменти, државата треба да најде начин максимално да...
ЕКОНОМИЈА

Димитриеска Кочоска: Граѓаните заслужуваат да знаат дека јавниот долг во Македонија расте

Stefanija Kuzmanovska
Алатките за транспарентност се секогаш добредојдени но податоците треба да се презентираат секогаш објективно и точно, бидејќи граѓаните заслужуваат да знаат дека јавниот долг во...
ЕКОНОМИЈА

Димитриеска Кочоска укажа на незаконски свиканото Собрание на ИСОС

Stefanija Kuzmanovska
Дополнителната заменик-министерка за финансии Гордана Димитриеска Кочоска укажува на незаконски  свиканата денешна седница на Собранието на Институтот  на сметководители и овластени сметководители и го повика Министерството...