Стандард

ДИТ

ЕКОНОМИЈА

Ќе се зајакнува соработката помеѓу ССМ и ДИТ во однос на постапувањето по пријавите за кршење на работничките права

Влатко Зорба
Денеска во просториите на Сојузот на синдикатите на Македонија се одржа средба помеѓу Претседателот на ССМ, Дарко Димовски, Директорката на Државниот инспекторат за труд, Јована...