Стандард

домашна платежна картичка

КОМПАНИИ

Вкупно 309.337 граѓани користеле домашна платежна картичка, реализиран промет од 26,5 милиони евра

msp-admin
Вкупниот реализиран промет со картичките изнесува 26,5 милиони евра – средства инјектирани во економијата во период 2 месеци, преку граѓаните кај домашните компании за купување...
КОМПАНИИ

Околу 305 илјади граѓани користат Домашна платежна картичка

msp-admin
Околу 305 илјади граѓани користат Домашна платежна картичка. Заклучно 1 август доделени се картички во вредност од 26,7 милиони евра, од кои корисниците до тој...
КОМПАНИИ

Ангеловска: Домашната платежна картичка поставува нови стандарди за работа и дебирократизација на институциите

msp-admin
Домашната платежна картичка поставува нови стандарди за работа и дебирократизација на институциите. Целиот процес одеше без поднесувања на барања, без вадење документи и чекање на...
КОМПАНИИ

Ангеловска: Домашната платежна картичка е инјекција од 28 милиони евра за домашното стопанство

msp-admin
Домашната платежна картичка е инјекција од 28 милиони евра за домашното стопанство. Покрај поддршката кон граѓаните, оваа мерка ќе дејствува како катализатор на економската активност...
КОМПАНИИ

Ангеловска: Домашната платежна картичка е инјекција од 28 милиони евра која ќе ја забрза економската активност

msp-admin
Домашната платежна картичка и ваучерите за домашен туризам, ќе го ублажат падот на економската активност во третото тримесечје, како и падот на бројот на ноќевања...
error: Превземањето на содржина без дозвола од авторот е дело казниво со закон!!!