СТАНДАРД life

гасен интерконектор

ЕКОНОМИЈА

Усвоен текстот на Договорот за гасниот интерконектор со Грција

Влатко Зорба
Владата го разгледа и прифати текстот на усогласениот Договор меѓу Владата на Република Северна Македонија и Владата на Република Грција за изградба на интерконекцијата за...