СТАНДАРД life

Игротеки

ЕКОНОМИЈА

Три конкретни мерки за што поскоро отворање и почеток со работа предложи Групацијата на забавни и едукативни дејности и игротеки

Три конкретни мерки за што поскоро отворање и почеток со работа предложи Групацијата на забавни, рекреативни и едукативни дејности и игротеки при Сојуз на стопански...
ЕКОНОМИЈА

Игротеките бараат помош од Владата и датум за нивно повторно отворање

Финансиска помош за обезбедување средства за хигиена, пролонгирање на поддршката од 14.500 денари и во јуни или разгледување на можноста за еднократна финансиска помош за...