Стандард

Иновација

БИЗЛАЈФ

Иновативни проекти кои ќе помогнат да се спаси планетата

Влатко Зорба
Важноста на одржливите решенија се најде во центарот на вниманието во 2020 година, кога целиот свет се соочи со ризиците од климатските промени и пандемијата...
ТЕХНОЛОГИЈА

Иновативни производи кои ја одбележаа 2020 година

Влатко Зорба
Големи пожари, политика, протести и КОВИД-19 се она што ја одбележа изминатата 2020 година. Сепак, и во таква „тешка“ година, компаниите продолжија да работат на...