СТАНДАРД life

Инвеститотри

АНАЛИЗИ

Што очекуваат инвеститорите од пролетта 2021 година?

Влатко Зорба
Мапирање на програмите за економски стимулации на земјите ширум светот, кампањи за вакцинација против Ковид-19 и инвеститори кои ги преуредуваат своите улоги во согласност со...