Таг : карти

МАКЕДОНИЈА

МВР апелира до граѓаните да ги подигнат готовите лични карти

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните чии нови лични карти се веќе испечатени да дојдат во подрачните единици на Министерството, онаму каде што аплицирале...