Таг : ковид19

Политика

Средба Спасовски-Дуџак: ОН се подготвени да дадат поддршка, таму каде ќе се процени дека е важно

Премиерот Оливер Спасовски и постојаната координаторка на Обединетите нации во нашата држава Росана Дуџак на денешната средба разговарале за мерките што ги презема Владата за...