Стандард

Ледо

КОМПАНИИ

БИЗНИС ТРАНСАКЦИЈА НА ДЕЦЕНИЈАТА ВО ХРВАТСКА: „Фортенова“ го продаде „Ледо“ за 615 милиони евра

Влатко Зорба
„Фортенова група д.д.“ и „Номад Фудс Лимитид“ потпишаа купо-продажен договор за Бизнис групата за замрзната храна, која се состои од компаниите „Ледо плус д.о.о.“, „Ледо...
КОМПАНИИ

„Fortenova“ доби две понуди за „Ledo“, двете во вредност од над 600 милиони евра

Влатко Зорба
Хрватските медиуми објавија дека „Fortenova grupa“, според нивните неофицијални информации, добиле повеќе понуди за „Ledo“, дури и доста високи понуди за кои многумина проценувале дека...