СТАНДАРД life

Мисли

Секс и врски

Изненадувачките работи на кои луѓето размислуваат додека имаат секс

Urednik
Повеќе од една третина од возрасните фантазирале за секс со некој друг додека имаат секс со својот партнер, а неверојатно мнозинство признаваат дека нивните мисли...
ТЕХНОЛОГИЈА

Можеме да ја „исчистиме“ нашата меморија, докажаа научниците

Влатко Зорба
Човечкиот мозок продолжува да ги воодушевува научниците. Со колку можности на нашата свест не сме запознаени? Тешко е дури и да се замисли. Излегува, на...