СТАНДАРД life

мобилна мрежа

ЕКОНОМИЈА

Пристап до интернет преку мобилна мрежа имаат 1 348 663 претплатници

Влатко Зорба
Заклучно со третиот квартал лани во државава се регистрирани 1 348 663 претплатници со пристап до интернет со широк и тесен опсег преку мобилните мрежи,...