26.8 C
Скопје
24 септември, 2023
СТАНДАРД life

Неготино

ЕКОНОМИЈА

Годинава започнува градбата на гасоводот од Неготино до Гевгелија

Влатко Зорба
До средина на оваа година ќе извадиме одобрение за градење а до крај на годината, а може и порано да распишеме тендер за изградба на...
ЕКОНОМИЈА

Фабрика од Неготино им сопирала рати на работниците за кредит, а не ги уплаќала во банка

Поранешна голема фабрика им сопирала рати за кредит, а не ги уплаќала во банка, 135 некогашни работници се нашле на црвена листа должници. Проблемот се...