СТАНДАРД life

НЛБ Банка

ЕКОНОМИЈА

Вујчич именуван за член на Надзорниот одбор на НЛБ Банка АД Скопје

Влатко Зорба
На 11.03.2021 година Народната банка на Република Северна Македонија издаде претходна согласност со која Борут Вујчич е именуван за член на Надзорниот одбор на НЛБ...
КОМПАНИИ

НЛБ Банка за шест месеци прокнижи 705,3 милиони денари добивка

msp-admin
НЛБ Банка во првото полугодие од оваа година оствари добивка од 705.377.000 денари, покажува билансот на успех објавен на Македонска берза. Добивката на банката во...
КОМПАНИИ

НЛБ Банка донираше 50 илјади евра за поддршка на МЗ и Инфективна

msp-admin
НЛБ Банка ад Скопје реализираше донација од 50 илјади евра, како првична парична помош за поддршка во напорите на надлежните институции во справување со состојбата...