СТАНДАРД life

ОС

ТЕХНОЛОГИЈА

ВИДЕО покажува како се променил Android во последните 20 години

msp-admin
Android е најпопуларен оперативен систем за паметни телефони, откако околу 85% од мобилните уреди работат со него. Платформата на Google се појави како алтернатива на...