СТАНДАРД life

срцето

Здравје

Овие намирници позитивно влијаат на здравјето на срцето

Radmila Tasevska
Консумирањето одредени намирници може да влијае на здравјето на срцето. Досега, неколку студии покажаа дека исхраната во медитерански стил, која содржи многу овошје и зеленчук,...
Здравје

Кардиолозите тврдат дека ова е најдобрата храна за здравјето на срцето

Radmila Tasevska
Храната која редовно ја консумираме секако влијае на здравјето на целиот наш организам, а меѓу другото и на здравјето на нашето срце. Како што објаснуваат...