СТАНДАРД life

Тесто

Храна

Пица која не дебелее: Лажното тесто е хит, а ова е совршениот рецепт

Radmila Tasevska
Доколку често јадете пица и сакате да се ослободите од прекумерната количина на јаглехидрати, имаме одлично решение за вас. Иако никогаш нема да има вкус...