СТАНДАРД life

Вработеност

КОМПАНИИ

Бројот на вработени во ЕУ падна за 1,6% во последните 3 месеци од 2020 година

Влатко Зорба
Вработувањето во Европската унија и еврозоната забави во последните три месеци од 2020 година, според последниот извештај на Бирото за статистика на ЕУ, Евростат. Сезонски...