СТАНДАРД life
ТЕХНОЛОГИЈА

Викендов турнир во „Дота 2“ за да се подигне свеста за опасноста од коронавирусот

Турнир во „Дота 2“ ќе се игра овој викенд (28, 29 март) организиран од „gg.mk“, „oneup.mk“ и „Dota 2 Macedonia community#.

Турнирот се игра во знак на #СЕДИДОМА за да се подигне свеста за коронавирусот.

„Време е да ја победиме досадата заедно по пат на игра, да поминеме убаво
заедно уживајќи во DOTA 2. Не само што би ја победиле досадата туку исто така и лошата ситуација што се случува преку тоа што секој од нас ќе #СедиДома“, пишуваат организаторите.

Повеќе информации на следниот линк!

Поврзани вести

Андроид апликација за скенирање баркод потенцијално компромитирала 10 милиони уреди со малициозен софтвер

Влатко Зорба

WhatsApp конечно би можел да ги добие двете опции што ги чекаме

Влатко Зорба

5 технолошки трендови за кои треба да бидеме подготвени во 2021 година

msp-admin