СТАНДАРД life

А1

КОМПАНИИ

АЕК објави резултати од мерење на квалитетот на мобилните мрежи на А1 и Македонски Телеком во Тетово и Илинден

msp-admin
Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) ги објави извештаите за состојбата на квалитетот на јавни електронски комуникациски услуги обезбедени преку јавни електронски комуникациски мрежи за населените...
ЕКОНОМИЈА

A1 Македонија ќе ги доставува месечните сметки електронски до корисниците

Берта Китинска
Телекомуникациската компанија А1 Македонија денеска соопшти дека месечните сметки на корисниците отсега ќе ги доставува по електронски пат. Согласно Уредбата донесена од Владата, како мерка...
КОМПАНИИ

А1: Оневозможени се повици во мобилната телефонија поради технички проблеми

msp-admin
Корисниците на услугите на телекомуникациската компанија А1 попладнево не се во можност да ги користат услугите на мобилната телефонија поради технички проблеми. – Во моментов...