СТАНДАРД life

Акни

Здравје

Дерматолог открива зошто акните почесто се појавуваат во зима

Urednik
Борбата со појава на акни во зима може да биде фрустрирачка. Додека акните обично се предизвикани од затнати пори поради зголеменото масло, потта и мртвите...
Здравје

Дерматолог сподели што да јадеме ако сакаме да се ослободиме од акните

Urednik
БОРБАТА против акните полудува многу луѓе. Во морето на совети, понекогаш е тешко да се идентификува кој е ефикасен. Во подкастот Science and Nutrition, д-р...
Здравје

Акни на задникот: Како да се ослободите од овој незгоден проблем?

Urednik
Ако има нешто понепријатно од акните на лицето, тоа се акните на задникот. Овие непријатни, често болни воспаленија се уште почести, но и понезгодни во...