СТАНДАРД life

задник

Здравје

Акни на задникот: Како да се ослободите од овој незгоден проблем?

Urednik
Ако има нешто понепријатно од акните на лицето, тоа се акните на задникот. Овие непријатни, често болни воспаленија се уште почести, но и понезгодни во...