Стандард

американска економија

ЕКОНОМИЈА

Трамп: Во пресрет на изборите, американската економија ќе покаже невиден раст

Stefanija Kuzmanovska
Со нови 300 милијарди долари, американскиот претседател Доналд Трамп е подготвен да даде стимул за американската економија, јавија американски медиуми. – Имаме подготвени 300 милијарди...
ЕКОНОМИЈА

Трамп: Американската економија закрепнува

Stefanija Kuzmanovska
Претседателот на САД, Доналд Трамп, вели дека извештајот за порастот на вработеноста, кој беше објавен денес, покажува дека американската економија започнала да закрепнува од коронавирусот....