Стандард

Ангеловски

ЕКОНОМИЈА

Ангеловски нов претседател на Индустриска комора на Македонија

Влатко Зорба
Предизвиците со кои секторот беше соочен во последната година и мапирање на идните чекори кои е неопходно да се преземат со цел подобрување на условите...
ЕКОНОМИЈА

Протоколи за работи и континуирана финансиска поддршка за спас на угостителството

Влатко Зорба
Финансиската помош која се обезбедува за поддршка на реалниот сектор да има континуитет, како и да се обезбедат протоколи за работа за сите дејности кои...
КОМПАНИИ

Ангеловски: Да не се казнуваат сите угостителски објекти заради поединечни прекршители

msp-admin
Угостителските објекти мора да ги почитуваат протоколите за заштита од ширење на вирусот ковид-19, граѓаните да внимаваат дали локалите каде одат ги почитуваат мерките за...
КОМПАНИИ

Туристичко угостителската комора со кампања за поддршка на угостителството

msp-admin
Туристичко угостителската комора при ССК, го претстави сетот на мерки за реализација на кампања која се очекува да даде сериозна поддршка за секторот, да се...
error: Превземањето на содржина без дозвола од авторот е дело казниво со закон!!!