СТАНДАРД life

Чекорење

Фитнес

Одењето наназад е новиот фитнес хит, а еве кои придобивки ги носи

Urednik
Додека некои можеби користат обратно одење како дел од режимот на физикална терапија, други можеби го прават тоа за да ја подобрат својата физичка кондиција...
Фитнес

Што се случува со телото кога ќе надминете 10.000 чекори дневно?

Urednik
Пешачењето е популарна и достапна форма на вежбање која нуди бројни здравствени придобивки. Повеќето луѓе слушнале дека одењето 10.000 чекори дневно е крајната цел за...