СТАНДАРД life

Еџ

ТЕХНОЛОГИЈА

Microsoft на 13 април ќе започне со бришење на постарите верзии на Edge од Windows уредите

Влатко Зорба
Иако Internet Explorer на Microsoft се подобруваше со текот на годините, тешко беше да се поправат негативните искуства од минатото, што резултираше во одлуката на...