СТАНДАРД life

Енергетски систем

ЕКОНОМИЈА

Заев од Битола: Инвестираме во стабилен енергетски систем

Влатко Зорба
„Инвестициите во енергетската мрежа се од голема важност за целиот електроенергетски систем и имаат директно влијае на пристапот и стабилноста во снабдувањето со електрична енергија...
КОМПАНИИ

Бислимоски: Сигурна и стабилна испорака на електрична и топлинска енергија за граѓаните ни е приоритет

msp-admin
Енергетскиот систем беше стабилен во време на вонредната состојба, но и сега се покажува дека е отпорен на актуелната здравствено-економска криза, што е резултат токму...