Стандард

Групација

КОМПАНИИ

„Новоматик“: Згрозени сме од леснотијата со која Коцевски изнесува обвинувања за наводна проституција во нашите објекти

msp-admin
„Згрозени сме од леснотијата со која градоначалникот на Општина Велес, Аце Коцевски изнесува обвинувања за наводна проституција која според неговите тврдења се организирала во нашите...