СТАНДАРД life

Халкбанка

ЕКОНОМИЈА

За десетина дена се враќа платниот промет во Пошта

Влатко Зорба
Околу 500 поштенски шалтери во над 300 точки на Пошта на Северна Македонија низ целата држава набрзо почнуваат со вршење на платниот промет со што...
КОМПАНИИ

Потпишан Договорот меѓу Пошта и Халкбанка: Најдоцна од 1 март граѓаните ќе можат да вршат финансиски услуги

msp-admin
Генералните директори на „Пошта на Северна Македонија“ и „Халкбанка“, Јани Макрадули и Билал Суџубаши денеска го потпишаа Договорот за соработка. Веднаш по неговото склучување, генералниот...