Стандард

игра

ТЕХНОЛОГИЈА

Google Stadia ќе понуди над 100 нови игри во 2021 година

Влатко Зорба
Облачните услуги се оптимално решение за зачувување и синхронизирање на датотеки помеѓу сите уреди што ги користите. Технологијата сега ни овозможува да слушаме музика, да...
БИЗЛАЈФ

Играта, што предизвика штета од 2 милијарди долари за само 150 дена

Влатко Зорба
Во текот на последната деценија, паметните телефони и апликациите станаа сè попопуларни. Несомнено, оваа технологија го подобри квалитетот на нашите животи во многу аспекти. Како...