СТАНДАРД life

јазици

ТЕХНОЛОГИЈА

Јапонски стартап измисли паметна заштитна маска која преведува осум јазици

msp-admin
Јапонскиот стартап Donut Robotics измисли паметна маска среде пандемијата на коронавирус која помага и во комуникацијата и со социјалното дистанцирање. Паметната маска на C-Face може,...