Таг : Лего

ЕКОНОМИЈА

Сопственикот на Лего за еден ден изгубил 150 милиони долари

Милијардерите кои стојат зад производството на играчки Лего останале без 150 милиони долари за само еден ден. Како што пренесува Блумберг изгубиле милиони по само...