СТАНДАРД life

Марко Бислимоски

ЕКОНОМИЈАКОМПАНИИ

Бислимоски: Производството на струја од јаглен наскоро ќе се замени со природен гас

Влатко Зорба
Во моментов ги анализираме детално доставените пресметки од енергетските компании, под лупа се ставени сите ставки. Штом заврши овој процес, ќе можеме да кажеме дали...
ЕКОНОМИЈА

Нова цена за стандардниот приклучок на струја

msp-admin
Регулаторната комисија за енергетика наредната недела ќе објави нова цена за стандардниот приклучок на струја, којашто, според претседателот на РКЕ Марко Бислимоски, ќе биде пониска...