СТАНДАРД life

Мизо

ЕКОНОМИЈА

Бесими на средба со Асоцијацијата на странски компании со технолошки напредно производство при Советот на странски инвеститори

Влатко Зорба
Mинистерот за финансии, Фатмир Бесими, одржа средба со претставници на компаниите-членки на Асоцијацијата на странски компании со технолошки напредно производство при Советот на странски инвеститори,...
ЕКОНОМИЈА

КОСТАЛ го зголемил бројот на вработени на 830 и инвестирал дополнителни над 10 милиони евра

Влатко Зорба
Благодарение на флексибилноста во управувањето, длабинскиот пристап на анализирање на ризиците и можностите, може да се каже дека КОСТАЛ Македонија годинава релативно подобро се снајде...