СТАНДАРД life

образец

ЕКОНОМИЈА

УЈП го продолжи рокот за пополнување на образец за ослободување од месечни аконтации за данок на добивка

Ангела Веселиновска
Рокот за поднесување на образецот ДД-ОМА/1 се продолжува до 14. овој месец, се со цел да се овозможи даночните обврзници да поднесат барања за ослободување...
ЕКОНОМИЈА

Продолжен рокот за образец за ослободување од плаќање месечни аконтации за данок на добивка

Берта Китинска
Со цел да се овозможи даночните обврзници да поднесат барања за ослободување од плаќање на месечни аконтации и за ноември годинава, рокот за поднесување на...