СТАНДАРД life

Пилешка чорба

Храна

Рецепт за пилешка чорба која претставува здравје во чинија

Radmila Tasevska
Оваа есен или зима хранете се здраво и чувајте го имунитетот, а оваа топла чорбичка ќе ви донесе здравје во чинија. Зеленчукот е секогаш добар...