Стандард

Преговори

ЕКОНОМИЈА

Преговорите завршени, усогласен буџетот на ЕУ од 2021 до 2027 година

Stefanija Kuzmanovska
Земјите-членки на ЕУ, Европскиот парламент и Европската комисија денеска ги завршија преговорите со договор што овозможува усвојување на повеќегодишниот буџет на ЕУ за периодот од...
error: Превземањето на содржина без дозвола од авторот е дело казниво со закон!!!