Таг : Психолози

Компании и пазар

Зошто е подобро да плаќате со кеш и да носите крупни банкноти?

Влатко Зорба
Ако во паричникот носите крупна банкнота може да заштедите пари. Психолозите велат дека луѓето обично размислуваат двапати пред да ги раситнат парите, пишува Бизнис Инфо....