СТАНДАРД life

пушење

Здравје

Пушењето за време на бременоста е многу поштетно за бебето отколку што се мислеше, но што е со кофеинот?

Urednik
Нова студија покажа дека пушењето е двојно поштетно за здравјето на бебето отколку што се мислеше, додека кафето и чајот немаат толку негативно влијание. Пушењето...
КОМПАНИИ

Давос: Мнозинството граѓани сакаат владите да преземат мерки за да се намалат стапките на пушење

msp-admin
Филип Морис Интернешнл (ФМИ) на прес конференцијата во Давос го претстави новиот извештај – „Unsmoke Your Mind: Прагматични одговори на тешки прашања за иднина без...