СТАНДАРД life

Бременост

Здравје

Пушењето за време на бременоста е многу поштетно за бебето отколку што се мислеше, но што е со кофеинот?

Urednik
Нова студија покажа дека пушењето е двојно поштетно за здравјето на бебето отколку што се мислеше, додека кафето и чајот немаат толку негативно влијание. Пушењето...
КОМПАНИИ

ДУНА го скрати работното време за новите мајки

msp-admin
По четири часа ќе работат сите мајки по завршување на породилното отсуство поради бременост, раѓање и родителство во компанијата ДУНА. Скратеното работно време, информираат од...