СТАНДАРД life

Рејтинг

ЕКОНОМИЈА

„Standard & Poor’s” го потврдија кредитниот рејтинг на земјава ББ- со стабилен изглед

Влатко Зорба
Кредитната агенција „Standard & Poor’s” го потврди кредитниот рејтинг на земјава на ББ- со стабилен изглед. Нивните очекувања се дека македонската економија годинава ќе се...