СТАНДАРД life

Сервис

КОМПАНИИ

Apple ќе им овозможи и на други сервиси да ги поправат Mac компјутерите

msp-admin
Поправката на Mac наскоро ќе биде многу полесно. Apple објави дека ќе започне со верифицирање на надворешните услуги за поправка на нивните компјутери, пишува Ројтерс,...
ТЕХНОЛОГИЈА

„Грешка 502“ ги збуни корисниците на Гугл на Балканот

msp-admin
Нешто повеќе од еден час корисниците не беа во можност да пристапат на Гугл и неговите сервиси, вклучувајќи ги Јутјуб, Гмаил, Гугл аналитикс, пребарувачот… Официјален...